Stress counseling en Mindfulness coaching

Stress counseling

 


Stress ontstaat als de belasting langere tijd groter is dan de draagkracht. Stress uit zich dan via signalen van het lichaam, emoties en gedrag. Wanneer er niets gedaan wordt zijn er twee mogelijkheden: de klachten worden erger of het lichaam stopt met signalen afgeven en na lange tijd volgt een burn-out. Gelukkig hoeft het niet zover te komen als je iets met je klachten doet.


Persoonlijke counselling kan je helpen om de balans in jezelf en je leven terug te vinden en jouw klachten te verminderen. Samen met de counsellor ga je op zoek naar een oplossing binnen de grenzen van jouw mogelijkheden. Je wordt optimaal ondersteund om weer zo snel mogelijk goed te kunnen functioneren.

 

Counselling is geschikt voor iedereen die stress ervaart, het gevoel heeft dat alles teveel is of tegen problemen aanloopt binnen het gezin, werk of de relatie.  

 


Counselling is strikt vertrouwelijk en valt onder het beroepsgeheim. Ook wanneer het counsellingtraject vergoed wordt door een derde partij, zoals een werkgever, wordt niets uit de gesprekken besproken met deze partij zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.